Gewokte raapstelen

Een snel wokgerecht!

Raapstelen zijn lekker in een stamppot en als salade, maar je kunt ze ook prima wokken.

Probeer ook eens gekarameliseerde venkel, knoflookchampignons of geroerbakte courgette met amandelen.

Gewokte raapstelen
Moeilijkheid
Eenvoudig
Bereidingstijd
< 30 min
Aantal
2 personen

Ingrediënten

  • 200 gram raapstelen
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 1/4 theelepel chilivlokken
  • 2 theelepels olie

Bereidingswijze & foto’s

  1. Was de raapstelen en hak in stukken.

  2. Pel het sjalotje en de knoflook en snij fijn.

  3. Verhit de olie in een wokpan. Voeg de knoflook en het sjalotje toe en laat op middelhoog vuur zacht worden.

  4. Voeg de raapstelen en de chilivlokken toe en roerbak het geheel 2 – 3 minuten, totdat de raapstelen deels geslonken zijn. Serveer meteen.

Er zijn nog geen reacties.

Reactie achterlaten

Je gegevens
  1. *
  2. *

Let op: om SPAM te voorkomen moeten reacties eerst goedgekeurd worden voor ze bij het recept verschijnen. Wees geduldig!